Loading...
Lasermerkkaus 2021-01-27T14:00:26+02:00

Lasermerkkaus

 

woodpeckerfront1

Rakennamme asiakkaillemme tuotantoon räätälöityjä merkkauslaserlaitteistoja sekä integroimme laserlaitteita asiakkaiden tuotantolinjoihin.

Teollisuudessa käytettävät laserit ovat Luokan I -laserlaitteita joissa säde on koteloitu eikä työtilalle aseteta erikoisvaatimuksia. Luokan IV-lasereita käytetään usein avoimina korjaushitsauksessa ja vaihtelevassa alihankintatyössä.

 

Datalogic Automation – DLA

datalogic

Vasemman kuvan AREX tuoteperhe pohjautuu 10, 20 ja 30 W pulssitettuihin kuitulasereihin ja sisältää samassa yksikössä myös Embedded Windows 7 PC:n. Tämä mahdollistaa laitteen monipuolisen integroitavuuden automaatiojärjestelmiin. Ohjaus voidaan toteuttaa IO-linjoilla (10/10), RS232 sarjaliikenteellä tai Ethernet-verkolla. Näissä koneissa on vakiona mm. liikkuvan kappaleen merkkauksen mahdollistava OTF-ohjelmisto. IP54 luokkaan tiivistetty merkkauspää helpottaa teollisissa sovelluksissa!

Laservall Violino sarjaa Suomessa on runsaasti käytössä – mobiilitekniikan valmistuksessa olleista koneistakin kaikki näyttävät löytäneen uuden työtehtävän!
Violino sarja on nyt kehittynyt VLase – tuoteperheeksi joka kattaa 1064 nm perusaallonpituuden lisäksi 532 nm Green-laserit ja 355 nm UV-laserin.

Tarkat tiedot koko valikoimasta valmistajan sivuilla: Datalogic Automation

sekä tietysti kysymällä meiltä!

Testikoneina laboratoriossamme:

AREX 20W fiber laser (1080 nm)
Green 7W (532 nm)

Synrad – CO2-laserit

synrad

Synrad Firestar 100W CO2-laser merkkaukseen ja leikkaukseen.

Synrad Firestar 100W CO2-laser merkkaukseen ja leikkaukseen.

Synrad CO2-laserit ovat käytännössä käytännössä teollisuus-standardin asemassa ja useat muutkin merkit käyttävät näitä sädelähteitä laitteissaan.

Asema on saavutettu erittäin luotettavilla ja pitkäikäisillä laitteilla. Suomen vanhimmalla Synradilla on jo 100 000 h täynnä.

CO2-laserit sopivat puun, paperin, kumin ja useiden muovien merkkaukseen, leikkaukseen ja poraukseen. Suurempitehoiset myös metallien leikkaukseen.

Tarkat tiedot koko valikoimasta valmistajan sivuilla: Synrad Inc.

Testikoneena laboratoriossamme:

Firestar t100+FH-series Index (130W)

 

Asiakkaan sovellus

Kuorma-auton renkaiden merkkaus / Vianor Oy

Kuorma-auton renkaiden laserkaiverruslaite Tyremarker2. Vianor Kuopio.

Kuorma-auton renkaiden laserkaiverruslaite Tyremarker2. Vianor Kuopio.