Loading...
Lasermerkkaus 2022-08-30T22:06:53+03:00

Lasermerkkaus

woodpeckerfront1

Rakennamme asiakkaillemme tuotantoon räätälöityjä merkkauslaserlaitteistoja sekä integroimme laserlaitteita asiakkaiden tuotantolinjoihin.

Teollisuudessa käytettävät laserit ovat Luokan I -laserlaitteita joissa säde on koteloitu eikä työtilalle aseteta erikoisvaatimuksia. Luokan IV-lasereita käytetään usein avoimina korjaushitsauksessa ja vaihtelevassa alihankintatyössä.

Datalogic Automation – DLA

datalogic

Vasemman kuvan AREX tuoteperhe pohjautuu 10, 20 ja 30 W pulssitettuihin kuitulasereihin ja sisältää samassa yksikössä myös Embedded Windows 7 PC:n. Tämä mahdollistaa laitteen monipuolisen integroitavuuden automaatiojärjestelmiin. Ohjaus voidaan toteuttaa IO-linjoilla (10/10), RS232 sarjaliikenteellä tai Ethernet-verkolla. Näissä koneissa on vakiona mm. liikkuvan kappaleen merkkauksen mahdollistava OTF-ohjelmisto. IP54 luokkaan tiivistetty merkkauspää helpottaa teollisissa sovelluksissa!

Laservall Violino sarjaa Suomessa on runsaasti käytössä – mobiilitekniikan valmistuksessa olleista koneistakin kaikki näyttävät löytäneen uuden työtehtävän!
Violino sarja on nyt kehittynyt VLase – tuoteperheeksi joka kattaa 1064 nm perusaallonpituuden lisäksi 532 nm Green-laserit ja 355 nm UV-laserin.

Tarkat tiedot koko valikoimasta valmistajan sivuilla: Datalogic Automation

sekä tietysti kysymällä meiltä!

Testikoneina laboratoriossamme:

AREX 20W fiber laser (1080 nm)
Green 7W (532 nm)

CO2-laserit

CO2-laserit sopivat puun, paperin, kumin ja useiden muovien merkkaukseen, leikkaukseen ja poraukseen. Suurempitehoiset myös metallien leikkaukseen.

Testikoneena laboratoriossamme:

2x100W ja 200W CO2-laserit. Skannereilla ja 1000×1000 mm työasemalla.

Asiakkaan sovellus

Kuorma-auton renkaiden merkkaus / Vianor Oy

Kuorma-auton renkaiden laserkaiverruslaite Tyremarker2. Vianor Kuopio.

Kuorma-auton renkaiden laserkaiverruslaite Tyremarker2. Vianor Kuopio.